Став

Тачка демократичности

АШТО о томе пишем тек сада? Писао сам о Ели блог на најчитанијем, а показало се пуританском иностраном порталу, са минимално 100.000 посетилаца дневно, када  је емитован са полицијске камере, снимак њеног секса код Арене и мушкима било вруће као у Папеновом лонцу. И објавио сам низ, готово чедних Елиних фотки, водећи рачуна и о томе како се девојка осећа. Све би било у реду да не постији један конзервативан софтвер који лута нетом и брише фотке. Тако је обрисао неколико сунчаних сатова.

 

Неке сам снимао по Србији, неке по свету и питање је када ћу опет ићи. И да ли ћу. Нисам открио да ли има логике у брисању јер је неке оставио, што ме збуњује.

Зато сам се из ЕУ вратио у завичај, и зато понављам тај блог на овом месту.

Штампа се окомила на секвенцу сексања као да је Елизабета прва девојка на планети која је нашла отвор задовољства на себи и користи га како је речено.

ели равномерно тамни

 Ако је Бог, како тврди Црква, имао са пречистом Маријом безгрешни крес (а морао је некакав контакт да успостави, иначе би пола човечанства безгрешно занела) што не би Елизабета?! Лепа, млада, атрактивна, пожељна да трну зуби.

 Елизабетине другарице из средње школе Драпшин (касније је уписала Машински, али није је занимало толико шта тамо има да се научи)   усиљено говоре да се Елизабета од мушких напримала поклона сваке врсте па и жилавих. И шта сад? Као, оне нису. Добро, можда мање, али можда и више. Не знам и није ме брига. Ако су, нека су.

 Новинари су се потрудили да утврде градиво. Елизабета живи на Новом Београду, отац поштар, мајка домаћица. И? Кога је брига шта су јој родитељи. Можда би је направили код Арене, али ње тада није било као ни у време када је Бог Марију изабрао за сасуд. Безгрешни, умало да заборавим.

 Мајка је, притешњена медијском радозналошћу и индискрецијом неких пискарала, тврде новине овако говорила: Моје ћерке су лепе, не зна се која је лепша. Сви су љубоморни због њихове лепоте. Млађа ћерка од 18 година бави се хуманитарним радом, старија говори енглески перфектно, а сад усавршава и италијански. Јесам ли ја крива што сам родила тако лепу децу?!

Закључујем, обе, хуманитарац и полиглот имају лукаве и веома остварљиве планове за будућност.

 Ни отац није био причљивији али је рекао суштину: Урадила је шта је урадила и о чему сада причамо?!

eлизабета митић у два пожељна издања

 Није, по мом осећању, питање о чему сада причамо већ суштинско: зашто?!

Онда су се жудни новинари, не објаснивши малопређашње питање, растрчали да нађу другу страну. Без успеха.

Шта хоће од момка? Креснуо је Елизабету. Па? Очигледно није је силовао. Тај момак је у том часу био Елин избор. Шта новинари траже: да руководе, да наводе, усмеравају, да одмене момка; шта је вест у поменутом случају - да се мала, пунолетна, сексала. Молим? Па, урадила је шта је хтела, са ким је хтела и где је хтела, нису јој новинари тутори, поготову што су, сва је прилика, залутали у журналистику и не разликују шта је вест, а шта интима, ма где била. Те ноћи, додуше не код Арене, ако је имало среће, сексало се бар пола милиона Београђанки, домаћица, уважених министарки, професорки, курви, поштене интелигенције, пролетерке, малолетнице и чистачице, подједнако. Па шта? Ништа.Тачка.

На друштвеним мрежама, што је електронски вид гледања преко плота, шта комшија, како и колико може, лако се дозна да је Елизабета рођена 1989, да је занимају мушкарци, али и да јој је политичко опредељење - Демократска странка. Па?! И секс је категорија демократичности. Елина вулва је тачка ослонца, полуга је у миловању. То мења свет.

Њену интернет страницу највише коментаришу тзв. школски другови који је подржавају, додајући да су знали да има капацитета да далеко догура, остављени момци окачили су јој фотографију, а девојке из краја адресу ка профилу извесног Милована, за којег кажу како је добро обавио посао (нису ни оне неискусне приправнице, ако на основу снимка просуђују о успешности штепа).

Школске тврде да је Елизабета Самарићанка: није пуштала другове да се злопате. Лепо. А оне, сироте, само гледале. Ништа о томе не казују.

Сексање код Арене ухватила је полицијска камера за надзор саобраћаја постављена пред Универзијаду. Снимак је тада и начињен. Ко мисли да Ели није знала за камере, грдно се вара.

Снимак је видело више милиона људи, тврде новинариИ? Видело је толико и Северинин и Далиборкин и ко зна чији све не. Ништа посебно, ништа епохално. Ништа вредно пажње посматрача. Има ли ту чега ненормалног, посебно занимљивог јавности или су угрожени новинарски полетарци хтели да се покажу на перу.

Онда је почело да се спекулише Елизабетиним уласком у шоу Велики брат. Свет жуди за сексом. Неко свету ускраћује секс. Не кривите Елу. Она даје све од себе.

Био бих веома задовољан да су Елу ухватиле камере код Арене, или било где, са мном. Не браним да буде и на другом, можда бољем месту, прометнијем или удобнијем, мада је с Елизабетом, уверен сам, свако место довољно добро и комфорно. Најбоље. Па да покажемо шта знамо, шта умемо. А душмани нека пуцају док држимо час! О томе толико, да не кажем: оволико!

elli, elli lama savahtani  погледајте још једном

 

 

 

Став

Архив

Књиге

Исаија

Шака мрака

Мастило је горко / ink is bitter

Књига промена

У дом за старе стигао је комунизам

Писма осамљеника

Глумци одлазе, сире

Бенгалска ватра глуме

Смрт је ловац самотан

Мачје, мишје и друге

Мирна кућа

Мефистов вез

С љубечитим штовањем

Вечерња благост

Тамни вилајет

Женик

Кад те заболи душа

Мали знаци неверства

Човек против себе

Хелена спава с мишицом под главом

Књига постања